Αρχική ΣελίδαΝέα - ΑνακοινώσειςΣύνδεσμοιΕπικοινωνία
Δευτέρα 22 Σεπτέμβριος 2014
Χαιρετισμός Δημάρχου

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 ο Συνδυασμός «Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ» ανέλαβε την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Ως υποψήφιος Δήμαρχος με το συνδυασμό «Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ» αλλά και όλοι οι συνάδελφοι και συνεργάτες προσπαθήσαμε και θέλω να πιστεύω  σ΄ ένα μεγάλο βαθμό πετύχαμε, να ξεκινήσουμε μια νέα αρχή δημιουργώντας και επιδιώκοντας με κάθε τρόπο ένα ήπιο και πολιτισμένο προεκλογικό πολιτικό κλίμα. Μια καθαρά ανεξάρτητη  αυτοδιοικητική πρόταση.
Έτσι καθ΄ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αλλά και στη συνέχεια ακολουθήσαμε ένα ορθό, κατά την άποψή μας πάντα, αυτοδιοικητικό λόγο χωρίς επικοινωνιακά θορυβώδη και ανούσια τεχνάσματα.
Οι εκλογές έστειλαν ένα πολλαπλό μήνυμα σε όλους μας.

Από 1η Σεπτεμβρίου η δημοτική ομάδα, ο δημοτικός συνδυασμός  «Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ» και εγώ προσωπικά ως νέος Δήμαρχος ξεκινάμε να αλλάξουμε σελίδα σ΄ένα δήμο που αγαπάμε και είμαι σίγουρος ότι όλοι μας εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου θα επιδιώξουμε μέσα σ΄ ένα πνεύμα συνεννόησης και συνεργασίας να επιλύσουμε από κοινού τα προβλήματα που έχει ο Δήμος μας, μικρά και μεγάλα.
Όμως προϋπόθεση, αυτονόητη θα έλεγα, προέχει ή αμοιβαία κατανόηση των δυσκολιών, μέσα στο γενικότερο αυτοδιοικητικό πλαίσιο που ζούμε και συνάμα καλούμαστε, παρά τις μεγάλες δυσκολίες, να εφαρμόσουμε. Με κατανόηση και έμπρακτη εφαρμογή μιας αμοιβαίας σχέσης εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας προθέσεων, μια αμοιβαία σχέση αλληλοσεβασμού.
Έχοντας παραμερίσει τις όποιες αντιθέσεις σε απόψεις και ιδεολογικές αφετηρίες, κατανοώντας απόλυτα όλες αυτές τις διαφορετικές απόψεις από όπου κι αν προέρχονται, καλούμαστε να δώσουμε όλοι μαζί στο ξεκίνημα αυτό, ένα νέο πνεύμα στη λειτουργία και στις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτό είναι ευθύνη όλων μας!
Πρέπει κατά την άποψή μας να θέσουμε βασικές προτεραιότητες, όχι μόνο στη καθημερινή λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, αλλά να θέσουμε τις βάσεις εκείνες μέσα από ένα πλαίσιο διαλόγου, για την οριστική ελπίζω διευθέτηση και επίλυση μεγάλων θεμάτων, όπως η επίλυση του οικονομικού προβλήματος, η αξιοποίηση ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων και χώρων πρασίνου με ανάλογη προστασία του περιβάλλοντος και την διαφύλαξη και προστασία του προαστιακού μας χαρακτήρα. Την ενδυνάμωση ακόμα περισσότερο με ουσιαστικές παρεμβάσεις και έμπρακτη φροντίδα στο κοινωνικό τομέα του Δήμου μας, ιδίως τούτη την εποχή που οι οικονομικά και κοινωνικά αδύναμες και ευπαθείς ομάδες, αυξάνονται λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης.
Ο Δήμος μας με τις αξιόμαχες υπηρεσίες που διαθέτει, πρέπει με κάθε τρόπο να σταθεί δίπλα στον άνθρωπο δίπλα σε κάθε πολίτη. Να είμαστε σύμμαχοι στην καθημερινότητα. Αυτό είναι για όλους εμάς μια μεγάλη πρόκληση. Είμαι όμως απόλυτα πεπεισμένος, ότι οι συνεργάτες μου και εγώ θα ανταποκριθούμε στο μέτρο του δυνατού με επάρκεια, με υπευθυνότητα, με ρεαλιστικές λύσεις και παρεμβάσεις.
Η αξιοποίηση με χρηστή διαχείριση κονδυλίων, είτε ιδίων πόρων του Δήμου μας είτε μετά από εξεύρεση άλλων Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Προγραμμάτων θα πραγματοποιηθεί με γνώμονα την ορθολογική και βιώσιμη τοπική ανάπτυξη του Δήμου, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πολιτών, που μας εμπιστεύτηκαν για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Θέλω στο ξεκίνημά μας αυτό να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλους και όλες που μας εμπιστεύτηκαν. Τους φίλους και τις φίλες που επέλεξαν μια άλλη αυτοδιοικητική πρόταση πέρα από τη δική μας. Όλους τους συνεργάτες μου στο συνδυασμό «Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ» γιατί μου έδωσαν τη δυνατότητα, με τη δημιουργία ενός νέου συνδυασμού, με ένα νέο ξεκίνημα  που αγκαλιάζει όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες του Δήμου. Να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους που εκλέχθηκαν στα αυτοδιοικητικά όργανα του Δήμου. Να διαβεβαιώσω του αφανείς συνεργάτες μας στο Δήμο, όλους τους εργαζόμενους σε κάθε τομέα, ότι μαζί θα λειτουργήσουμε υπεύθυνα για ένα υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών για του πολίτες του Δήμου μας.
Όλοι μας εκλεγμένοι και μη, θεωρώ ότι είμαστε χρήσιμοι για το αυτονόητο, που είναι το συμφέρον του Δήμου μας και των πολιτών.
Με αυτές τις σκέψεις προχωρούμε μπροστά, ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και δημιουργούμε στέρεες βάσεις για το μέλλον του ενιαίου Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, με ειλικρίνεια, εντιμότητα με ελπίδα και προοπτική.

Ευχαριστώ πολύ
Αναστάσιος Β. Μαυρίδης
Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης

 

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Δημοτική Συγκοινωνία

Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η ιστοσελίδα μας;
 
Εκδηλώσεις
Σεπτέμβριος 2014
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

28/11/2013 17:00 ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ

Ψηφιακό Σχολείο Του Υπ. Παιδείας δια βίου μάθησης & θρησκευμάτων. Σχολικά Βιβλία 2011-2012

Δημοσίευση Δ.Πράξεων στην ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου

>/tr>

ΟΙ 10 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ
ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανακοίνωση για την ανάθεση εργασίας με τίτλο "Υλοποίηση δράσεων διάδοσης, δικτύωσης και δημοσιότητας/ ενημέρωσης" υποέργο 5 της πράξης με τίτλο "Εξοικονόμηση Ενέργειας Πεύκης"

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
«παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την εκπόνηση χρηματοοικονομικής ανάλυσης του έργου κατασκευής υπόγειου χώρου στάθμευσης στην Πλατεία Πέρου» που εντάσσεται στην εγκεκριμένη πράξη «Τεχνική Βοήθεια Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης», με κωδ. MIS 374180, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2007-2013» με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)»

ΕΡΓΟ:ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ
ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 87.202,30 Ευρώ
Αριθμ. Πρωτ. : 6760

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Ο Όμιλος για την UNESCO Νομού Πειραιώς & Νήσων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα (30) ατόμων έως επτά μήνες

ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πεύκη 27/11/2012
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για Επιστημονικό και Τεχνικό Σύμβουλο Παρακολούθησης και Υποστήριξης του Σχεδίου Υλοποίησης (ΣΧΥ) του Δήμου.

ΝΠΔΔ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΕ.Α.Π.
Πεύκη 4/9/2012
Αρ.Πρωτ 458
ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για την εκτέλεση των εργασιών με τίτλο «ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΕΑΠ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012»προϋπολογιζόμενης δαπάνης 36.000,00 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 23%.

Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΙΔΕΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ       
ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΚΟΙ.Π.Α.Π.
Ημερομ. 20/9/2012
Αρ. Πρωτ.:  1099
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του  ΝΠΔΔ ΠΑΙΔΕΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ (ΚΟΙ.Π.Α.Π.) ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΠΕΥΚΗΣ ένδεκα (11) μηνών συνολικά, ειδικότητας έξι (6) ατόμων κατηγορίας ΤΕ βρεφονηπιοκόμων και ενός (1) ΔΕ μαγείρων με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα κατά την αντίστοιχη χρονική περίοδο.

Περιφέρεια Αττικής - Γεν. Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόκτηση νέας άδειας ΕΔΧ αυτοκινήτου ή μετατροπή υφιστάμενης σε άλλο τύπο, σύμφωνα με το ν.4070/12

Περιφέρεια Αττικής
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
(Α) Δυνατότητα παραχώρησης ακινήτων διαχείρισης Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
(Β) Δυνατότητα εξαγοράς ακινήτων διαχείρισης Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
(Γ) Δυνατότητα εξαγοράς βοσκοτόπων από αποκαταστημένους κτηνοτρόφους ή από νόμιμους κληρονόμους
(Δ) Δυνατότητα μη προβολής δικαιωμάτων κυριότητας από το Δημόσιο σε ακίνητα

Περίληψη διακήρυξης για το έργο «Κατασκευή Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.)»

Περίληψη διακήρυξης για το έργο «Κατασκευή Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.)»

Πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, για το έργο «Κατασκευή Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.)»

Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά δύο (2) ιατρών

Τμήμα Σκάκι ΑΟ ΠεύκηςΤμήμα Σκάκι ΑΟ ΠεύκηςΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΣΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΕΥΚΗ

 

ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΟΙ
ΠΕΥΚΗΣ