Αρχική ΣελίδαΝέα - ΑνακοινώσειςΣύνδεσμοιΕπικοινωνία
Παρασκευή 03 Οκτώβριος 2014
Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου

23/12/2011
Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23/12/2011 Την χρονιά που τελειώνει οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης λειτούργησαν σε νέες βάσεις προσφέροντας περισσότερες και πλουσιότερες υπηρεσίες  στους δημότες χωρίς μικροκομματικές σκοπιμότητες  και ιδιοτελείς στοχεύσεις. Προστέθηκαν νέες δράσεις και εξευρέθηκαν νέοι πόροι χάρη στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής. Είναι σαφές ότι όσα έχουν γίνει δεν φθάνουν ιδιαίτερα σ΄ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Η προσπάθεια όμως θα συνεχιστεί με πιο εντατικούς ρυθμούς ώστε να ανακουφίσει –όσο μπορεί- τους πολίτες που πλήττονται βάναυσα από την κρίση.
Ετσι, εξασφαλίστηκε επιχορήγηση για το «Βοήθεια στο σπίτι», διπλάσια από την περσινή καθώς και 590.000 ευρώ για τους Παιδικούς Σταθμούς ώστε οι μισές οικογένειες να απαλλαγούν από τα τροφεία και να ελαφρυνθούν όσοι γονείς έχουν χαμηλά εισοδήματα.
Για 2η χρονιά «πάγωσαν» τα δημοτικά τέλη παρά την  «οικονομική χρεοκοπία» του Δήμου  ενώ παραμένουν σε ισχύ οι ελαφρύνσεις  σε δημοτικά τέλη και συνδρομές σε ευπαθείς ομάδες. Μοιράστηκαν δωροεπιταγές  με αδιάβλητα και αντικειμενικά κριτήρια σε όσους επιβεβαιωμένα υπήρχε ανάγκη μακριά από τις πελατειακού τύπου διανομές της προηγούμενης τετραετίας. Μεγάλη καινοτομία αποτέλεσε η καθιέρωση του Ταμείου Αλληλεγγύης, το οποίο χορηγεί οικονομικά βοηθήματα σε αδύναμους συνδημότες μας με 
αντικειμενικά κριτήρια από διαπαραταξιακή επιτροπή με τη συμμετοχή και της μειοψηφίας.
Το Ταμείο Αλληλεγγύης θα συνεχίσει τη λειτουργία του και την επόμενη χρονιά , όπως προβλέφθηκε στον προϋπολογισμό του Δήμου ενώ στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Καθιερώθηκε  η διανομή μερίδων φαγητού 2 φορές (αντί για 1 που ήταν πριν ) την εβδομάδα, ενώ σε συνεργασία με την εκκλησία του Α. Παντελεήμονα γίνεται προσπάθεια για την από κοινού αξιοποίηση του οικοπέδου στην οδό Σωκράτους, όπως και στη δημιουργία κοινωνικής υποδομής στο οικόπεδο στη συμβολή των οδών Ανθέων και Βρυούλων. Σταθερή πολιτική της Δημοτικής Αρχής είναι η λειτουργία όλων των αθλητικών και πολιτιστικών υποδομών. Παρά τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις από τις υπερκείμενες αρχές, όλες αυτές οι λειτουργίες βρίσκονται σε πλήρη δράση. Οι καθυστερήσεις για την έγκριση των συμβάσεων ,αφορούν όλους τους Δήμους και δεν είναι πρόβλημα μόνο της περιοχής μας. Η δημοτική αρχή δηλώνει ότι θα εντείνει τις προσπάθειες της για να λυθεί και αυτό το πρόβλημα που κληρονόμησε.
ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Δημοτική Συγκοινωνία

Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η ιστοσελίδα μας;
 
Εκδηλώσεις
Οκτώβριος 2014
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

28/11/2013 17:00 ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ

Ψηφιακό Σχολείο Του Υπ. Παιδείας δια βίου μάθησης & θρησκευμάτων. Σχολικά Βιβλία 2011-2012

Δημοσίευση Δ.Πράξεων στην ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου

>/tr>

ΟΙ 10 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ
ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανακοίνωση για την ανάθεση εργασίας με τίτλο "Υλοποίηση δράσεων διάδοσης, δικτύωσης και δημοσιότητας/ ενημέρωσης" υποέργο 5 της πράξης με τίτλο "Εξοικονόμηση Ενέργειας Πεύκης"

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
«παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την εκπόνηση χρηματοοικονομικής ανάλυσης του έργου κατασκευής υπόγειου χώρου στάθμευσης στην Πλατεία Πέρου» που εντάσσεται στην εγκεκριμένη πράξη «Τεχνική Βοήθεια Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης», με κωδ. MIS 374180, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2007-2013» με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)»

ΕΡΓΟ:ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ
ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 87.202,30 Ευρώ
Αριθμ. Πρωτ. : 6760

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Ο Όμιλος για την UNESCO Νομού Πειραιώς & Νήσων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα (30) ατόμων έως επτά μήνες

ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πεύκη 27/11/2012
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για Επιστημονικό και Τεχνικό Σύμβουλο Παρακολούθησης και Υποστήριξης του Σχεδίου Υλοποίησης (ΣΧΥ) του Δήμου.

ΝΠΔΔ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΕ.Α.Π.
Πεύκη 4/9/2012
Αρ.Πρωτ 458
ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για την εκτέλεση των εργασιών με τίτλο «ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΕΑΠ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012»προϋπολογιζόμενης δαπάνης 36.000,00 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 23%.

Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΙΔΕΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ       
ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΚΟΙ.Π.Α.Π.
Ημερομ. 20/9/2012
Αρ. Πρωτ.:  1099
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του  ΝΠΔΔ ΠΑΙΔΕΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ (ΚΟΙ.Π.Α.Π.) ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΠΕΥΚΗΣ ένδεκα (11) μηνών συνολικά, ειδικότητας έξι (6) ατόμων κατηγορίας ΤΕ βρεφονηπιοκόμων και ενός (1) ΔΕ μαγείρων με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα κατά την αντίστοιχη χρονική περίοδο.

Περιφέρεια Αττικής - Γεν. Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόκτηση νέας άδειας ΕΔΧ αυτοκινήτου ή μετατροπή υφιστάμενης σε άλλο τύπο, σύμφωνα με το ν.4070/12

Περιφέρεια Αττικής
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
(Α) Δυνατότητα παραχώρησης ακινήτων διαχείρισης Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
(Β) Δυνατότητα εξαγοράς ακινήτων διαχείρισης Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
(Γ) Δυνατότητα εξαγοράς βοσκοτόπων από αποκαταστημένους κτηνοτρόφους ή από νόμιμους κληρονόμους
(Δ) Δυνατότητα μη προβολής δικαιωμάτων κυριότητας από το Δημόσιο σε ακίνητα

Περίληψη διακήρυξης για το έργο «Κατασκευή Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.)»

Περίληψη διακήρυξης για το έργο «Κατασκευή Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.)»

Πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, για το έργο «Κατασκευή Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.)»

Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά δύο (2) ιατρών

Τμήμα Σκάκι ΑΟ ΠεύκηςΤμήμα Σκάκι ΑΟ ΠεύκηςΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΣΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΕΥΚΗ

 

ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΟΙ
ΠΕΥΚΗΣ