Αρχική ΣελίδαΝέα - ΑνακοινώσειςΣύνδεσμοιΕπικοινωνία
Παρασκευή 03 Οκτώβριος 2014
Βραδιά Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης στον Δημήτρη Ψαθά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αφιέρωμα στον Δημήτρη Ψαθά από την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης και τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης - Βραβεία Ψαθά στους συντελεστές της ταινίας "Ζητείται Ψεύτης".

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η αφιερωμένη στον Δημήτρη Ψαθά βραδιά της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, με την προβολή της σύγχρονης κινηματογραφικής μεταφοράς της κωμωδίας «Ζητείται Ψεύτης», παραγωγής 2010.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε με το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός». Τη βραδιά άνοιξε η Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης, κα Έλλη Μήτση, που με λίγα λόγια αναφέρθηκε στη ζωή και το έργο του Δημήτρη Ψαθά, ενώ ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Φωκιανός στο χαιρετισμό του τόνισε το πολύπλευρο και διαχρονικό έργο του συγγραφέα τόσο ως δημοσιογράφου, όσο και ως θεατρικού κωμωδιογράφου. Στη συνέχεια η κόρη του Δημήτρη Ψαθά και εκδότρια των Απάντων του κα Μαρία Ψαθά αναφέρθηκε στη διαχρονική κωμωδία του πατέρα της «Ζητείται Ψεύτης», που γράφτηκε για το θέατρο το 1953 με πρωταγωνιστές τον Ντίνο Ηλιόπουλο και την Άννα Συνοδινού, καυτηριάζοντας τη σχέση ψέματος και πολιτικής. Το έργο, ως γνωστόν, κατόπιν μεταφράστηκε και παίχτηκε στις περισσότερες χώρες του κόσμου: Αμερική, Καναδά, Γαλλία, Ρωσία, Ρουμανία, Τουρκία. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης, η Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης και η κα Μαρία Ψαθά, απένειμαν, στη συνέχεια, τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΑΘΑ, στους συντελεστές της ταινίας: τον πρωταγωνιστή Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, που υποδύθηκε με μαεστρία τον ρόλο του «ψεύτη», τον συνθέτη της μουσικής της ταινίας Νίκο Βουρλιώτη (ΝΙVO) για το τραγούδι των τίτλων «Το ψέμα πληρώνει» καθώς και την Διευθύντρια Ελληνικών Παραγωγών της ODEON, Ιωάννα Παναγιωτίδου. Τέλος, η Κινηματογραφική Λέσχη απένειμε πλακέτα στην Μαρία Ψαθά για τη διάδοση του έργου του πατέρα της. Ακολούθησε η προβολή της ταινίας, στην οποία εκτός από τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, πρωταγωνιστικό ρόλο κατέλαβαν ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και η Ζέτα Μακρυπούλια, σκορπίζοντας άφθονο γέλιο στο κοινό. Στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου «Μανώλης Αναγνωστάκης» η εγγονή του Δημήτρη Ψαθά, Λένα, επιμελήθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα έκθεση φωτογραφίας με τους αξέχαστους πρωταγωνιστές των έργων του, όπου το κοινό με ένα ποτήρι κρασί μπόρεσε να μεταφερθεί σε άλλες εποχές του ελληνικού κινηματογράφου και να θαυμάσει αγαπημένους του ηθοποιούς. Ανάμεσα στους παρισταμένους, εκτός από τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης - Πεύκης, κ. Δημήτρη Φωκιανό με την σύζυγό του και την Πρόεδρο της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης κα Έλλη Μήτση, ξεχωρίσαμε τους αντιδημάρχους κ.κ. Γιώργο Λαζάνη, Παναγιώτη Πανταζή και Κώστα Μπαλδεράνο, τον πρώην Δήμαρχο Πεύκης κ. Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης «Περιβάλλον - Αθλητισμός- Πολιτισμός» κα Κική Νικολαροπούλου, τα μέλη του Δ.Σ. της Κινηματογραφικής Λέσχης κ. Μενέλαο Πλυμένο, Λευτέρη Παπαντωνόπουλο και Κώστα Αναγνώστου, τους βραβευθέντες Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο με την σύζυγό του ηθοποιό Κατερίνα Παπαδάκη, τον μουσικό Νίκο Βουρλιώτη με την σύζυγό του Όλγα Καρπαθάκη, την ηθοποιό Αντιγόνη Δρακουλάκη με τον σύζυγό της γιατρό Γιάννη Χαλικιά, τον επιχειρηματία Γιάννη Αδάμη με την σύζυγό του, κα Λένα Αδάμη κ.ά.

Εμφάνιση φωτό

 

 

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Δημοτική Συγκοινωνία

Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η ιστοσελίδα μας;
 
Εκδηλώσεις
Οκτώβριος 2014
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

28/11/2013 17:00 ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ

Ψηφιακό Σχολείο Του Υπ. Παιδείας δια βίου μάθησης & θρησκευμάτων. Σχολικά Βιβλία 2011-2012

Δημοσίευση Δ.Πράξεων στην ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου

>/tr>

ΟΙ 10 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ
ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανακοίνωση για την ανάθεση εργασίας με τίτλο "Υλοποίηση δράσεων διάδοσης, δικτύωσης και δημοσιότητας/ ενημέρωσης" υποέργο 5 της πράξης με τίτλο "Εξοικονόμηση Ενέργειας Πεύκης"

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
«παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την εκπόνηση χρηματοοικονομικής ανάλυσης του έργου κατασκευής υπόγειου χώρου στάθμευσης στην Πλατεία Πέρου» που εντάσσεται στην εγκεκριμένη πράξη «Τεχνική Βοήθεια Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης», με κωδ. MIS 374180, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2007-2013» με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)»

ΕΡΓΟ:ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ
ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 87.202,30 Ευρώ
Αριθμ. Πρωτ. : 6760

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Ο Όμιλος για την UNESCO Νομού Πειραιώς & Νήσων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα (30) ατόμων έως επτά μήνες

ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πεύκη 27/11/2012
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για Επιστημονικό και Τεχνικό Σύμβουλο Παρακολούθησης και Υποστήριξης του Σχεδίου Υλοποίησης (ΣΧΥ) του Δήμου.

ΝΠΔΔ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΕ.Α.Π.
Πεύκη 4/9/2012
Αρ.Πρωτ 458
ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για την εκτέλεση των εργασιών με τίτλο «ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΕΑΠ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012»προϋπολογιζόμενης δαπάνης 36.000,00 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 23%.

Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΙΔΕΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ       
ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΚΟΙ.Π.Α.Π.
Ημερομ. 20/9/2012
Αρ. Πρωτ.:  1099
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του  ΝΠΔΔ ΠΑΙΔΕΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ (ΚΟΙ.Π.Α.Π.) ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΠΕΥΚΗΣ ένδεκα (11) μηνών συνολικά, ειδικότητας έξι (6) ατόμων κατηγορίας ΤΕ βρεφονηπιοκόμων και ενός (1) ΔΕ μαγείρων με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα κατά την αντίστοιχη χρονική περίοδο.

Περιφέρεια Αττικής - Γεν. Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόκτηση νέας άδειας ΕΔΧ αυτοκινήτου ή μετατροπή υφιστάμενης σε άλλο τύπο, σύμφωνα με το ν.4070/12

Περιφέρεια Αττικής
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
(Α) Δυνατότητα παραχώρησης ακινήτων διαχείρισης Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
(Β) Δυνατότητα εξαγοράς ακινήτων διαχείρισης Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
(Γ) Δυνατότητα εξαγοράς βοσκοτόπων από αποκαταστημένους κτηνοτρόφους ή από νόμιμους κληρονόμους
(Δ) Δυνατότητα μη προβολής δικαιωμάτων κυριότητας από το Δημόσιο σε ακίνητα

Περίληψη διακήρυξης για το έργο «Κατασκευή Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.)»

Περίληψη διακήρυξης για το έργο «Κατασκευή Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.)»

Πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, για το έργο «Κατασκευή Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.)»

Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά δύο (2) ιατρών

Τμήμα Σκάκι ΑΟ ΠεύκηςΤμήμα Σκάκι ΑΟ ΠεύκηςΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΣΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΕΥΚΗ

 

ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΟΙ
ΠΕΥΚΗΣ