ΑρχικήΤα Νέα μαςΔελτία ΤύπουΣύνδεσμοιΕπικοινωνία
Τρίτη 20 Δεκέμβριος 2016
Δελτίο Τύπου Προγράμματος Δωρεάν Ψηφιακών Μαστογραφιών

Πεύκη, 23/1/2015
Δελτίο Τύπου Προγράμματος Δωρεάν Ψηφιακών Μαστογραφιών
Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης συμμετείχε στο Πρόγραμμα των Δωρεάν Μαστογραφιών που υλοποιείται με πρωτοβουλία του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων σε συνεργασία με το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και το Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι».
Οι μαστογραφίες διεξήχθησαν στο «Κέντρο Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού»  στην οδό Τίρυνθος 2 στα Άνω Πατήσια σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που διαθέτει ψηφιακό μαστογράφο. Το πρόγραμμα ελέγχει με τη μέθοδο της ψηφιακής μαστογραφίας τον καρκίνο του μαστού πριν εμφανιστούν τα σημάδια του, επαναλαμβάνεται σε κάθε γυναίκα ανά 18 μήνες και προσφέρεται δωρεάν. Απευθύνεται σε γυναίκες 40-69 ετών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Η εξέταση γίνεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 9πμ, ενώ για τα αποτελέσματα της εξέτασης οι γυναίκες ενημερώνονται γραπτώς σε διάστημα 3-4 εβδομάδων μετά τη μαστογραφία. Τονίζεται δε, ότι δεν απευθύνεται σε γυναίκες που πάσχουν ήδη από καρκίνο του μαστού.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Αναστάσιος Μαυρίδης δήλωσε: «Το γραφείο πρόληψης και προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ) διοργάνωσε προληπτικό έλεγχο για τις γυναίκες με δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία. Η ζήτηση για έλεγχο που είχε το γραφείο πρόληψης του Δήμου μας ήταν αρκετά μεγάλη και ήδη εξετάστηκαν 15 γυναίκες. Λόγω της αυξανόμενης συμμετοχής θα συνεχιστούν όλο το έτος τέτοιου είδους δράσεις και ευχαριστούμε θερμά το Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ για την πρωτοβουλία του αλλά και το «Κέντρο Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού»  στα Άνω Πατήσια. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε όλοι ότι η έγκυρη ενημέρωση των πολιτών σε θέματα Υγείας συμβάλει στην έγκαιρη διάγνωση και σίγουρα μπορεί να σώσει ζωές».
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε: «Στηρίζουμε το δικαίωμα όλων στην πρόληψη που είναι και το πιο ουσιαστικό μέσο που έχουμε στη διαφύλαξη της καλής Υγείας. Με τη συμβολή των Δήμων –μελών του Δικτύου αξιοποιούνται Προγράμματα όπως το συγκεκριμένο των Δωρεάν Μαστογραφιών προς όφελος των δημοτών».

 
ευχαριστηρια επιστολη απο το καταστημα κρατησης γυναικειων φυλακων θηβας

Πεύκη, 04 Ιανουαρίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο γραφείο του Δημάρχου Λυκόβρυσης - Πεύκης κ. Μαυρίδη Αναστάσιου έφτασε σήμερα ευχαριστήρια επιστολή από το κατάστημα κράτησης γυναικών στον Ελεώνα Θήβας. Ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης και η αρμόδια κοινωνική λειτουργός του καταστήματος κράτησης μετέφεραν τα συναισθήματα ευγνωμοσύνης, όπως αναφέρουν, των γυναικών και των παιδιών που κρατούνται στο εν λόγω κατάστημα, καθώς δέχτηκαν στις 15-01-2015 επίσκεψη από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου μας όπου τους προσέφεραν είδη ένδυσης, γάλατα, πάνες καθώς και είδη ατομικής υγιεινής. Με ιδιαίτερα ζεστά και τιμητικά λόγια ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και τις αρμόδιες υπηρεσίες για αυτή την ευγενική προσφορά, συμπαράσταση και αρωγή  στην κάλυψη αναγκών των έγκλειστων γυναικών και των παιδιών τους.

Γραφείο Τύπου Δημάρχου
Λυκόβρυσης Πεύκης

   
Απάντηση δήμαρχου στον αντιπεριφερειάρχη κ.καραμέρο

Πεύκη, 06 Ιανουαρίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναφορικά με τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα κ. Καραμέρος σε τοπικό μέσο ενημέρωσης και ανέφερε σχετικά με το όνομα του Δημάρχου Λυκόβρυσης - Πεύκης κ. Μαυρίδη Αναστάσιου ότι απορεί πως δεν μπόρεσε ο Δήμαρχος να ενημερωθεί για την πορεία του έργου της Πύρνας, το οποίο πραγματοποιείται στα όρια του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα κάτωθι.  Ο Δήμαρχος κ. Μαυρίδης αναφέρει ότι: “Ο Δήμος και οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν  ζητήσει με έγγραφα τους τρεις φορές (14681/16-12-2014, 14943/22-12-2014, 1114/29-01-2015) από την Περιφέρεια Αττικής αλλά και από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, σχετικά έγγραφα, στοιχεία όπως και επικυρωμένα αντίγραφα του φακέλου του έργου (τεχνική μελέτη και περιγραφή, μελέτη τροποποίησης του έργου, μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, μελέτη οριοθέτησης και σύμβαση έργου και παράτασης αυτής), τα οποία μέχρι και σήμερα δεν έχουν περιέλθει στις υπηρεσίες του δήμου, παρότι έχουν γίνει επανειλημμένες οχλήσεις και από το γραφείο του Δημάρχου  για την άμεση αποστολή τους. Κατόπιν τούτου, γίνεται σαφές ότι ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης δεν έχει λάβει ουδεμία επίσημη απάντηση για το έργο “Δίκτυο ομβρίων και συλλεκτήρων στο ΟΤΑ Κηφισιάς.””

Επισυνάπτονται τα σχετικά έγγραφα.

Γραφείο Τύπου Δημάρχου
Λυκόβρυσης- Πεύκης

   
Κοπή πίτας συλλόγου εργαζομένων


Πεύκη, 30 Ιανουαρίου 2015
Δελτίο Τύπου

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης κ. Μαυρίδης Αναστάσιος έκοψε σήμερα το μεσημέρι στην κατάμεστη αίθουσα “Μανώλης Αναγνωστάκης” την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα όλων των  Εργαζομένων του Δήμου.
Ο Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε  όλους τους εργαζομένους για την αγαστή συνεργασία τους, δήλωσε ότι τους θεωρεί συνεργάτες του. Ακολούθως ανέφερε ότι, αποτελούν ο καθένας από τη μεριά του αναπόσπαστο κομμάτι μιας σπουδαίας συλλογικής προσπάθειας που γίνεται από όλο τον Δήμο προς όφελος των συνανθρώπων μας. Όπως συμβαίνει και σε μια οικογένεια, όπως είπε, όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου αποτελούν μέλη της, όπου ακόμα και αν υπάρχουν διαφωνίες υπάρχει πάντα σεβασμός και αλληλοκατανόηση.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν φυσικά όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου προς τιμήν των οποίων έγινε η εκδήλωση, ο πρώην Δήμαρχος κ. Φωκιανός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικολιδάκης, οι αντιδήμαρχοι κ. Πανταζής, κ. Σκαμάκης, κ. Παπανικολάου, κ. Φωτίδης, κ. Κατραμάδος, η πρόεδρος του ΠΕΑΠ κ. Σταυράκη- Πατούλη, η αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ κ. Μαμαλάκη, αρχηγοί και εκπρόσωποι των λοιπών παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι   και πλήθος κόσμου από όλες τις υπηρεσίες και τα νομικά πρόσωπα του Δήμου.

Γραφείο Τύπου Δημάρχου
Λυκόβρυσης- Πεύκης

   
Ευχαρτήρια επιστολή Δημάρχου για χορηγίες

Πεύκη, 30 Ιανουαρίου 2015
Δελτίο Τύπου

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης κ. Μαυρίδης Αναστάσιος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στα Super Market AB Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης, τις εταιρείες Κατσής - Flocafe Πεύκης,  Agrino, τα αρτοποιεία Βενέτης Λυκόβρυσης και Πεύκης, όπως επίσης και το κρεοπωλείο Νιώτης καθώς με τις χορηγίες τους κάλυψαν τις ανάγκες σίτισης των Εφορευτικών Επιτροπών όλων των εκλογικών κέντρων του Δήμου κατά την ημέρα των βουλευτικών εκλογών την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015.

Γραφείο Τύπου Δημάρχου
Λυκόβρυσης- Πεύκης

   
Συνάντηση Δημάρχου με Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων

Πεύκη, 23 Ιανουαρίου 2015
Δελτίο Τύπου

Χωρίς να χάνεται πολύτιμος χρόνος για το θέμα της αναχρηματοδότησης των Δανείων του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης ο Δήμαρχος  κ. Μαυρίδης Αναστάσιος συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤΠΔ) με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Τ.Π.Δ. κ. Αλέξανδρο Κρητικό και τον Διευθυντή χορήγησης δανείων κ. Κουλτούκη Γεώργιο.
Το Τ.Π.Δ. είχε στείλει νωρίτερα εγγράφως ενημερωτικό σημείωμα στον  Δήμο στο οποίο αναφέρονται τα  επιτόκια του δανείου και ο χρόνος επιμήκυνσης των δανειακών υποχρεώσεων  του Δήμου απέναντι στο Τ.Π.Δ.
Από τη συζήτηση του Δημάρχου, η οποία κινήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, έγινε σαφές ότι ο Δήμος ζητάει με πρόταση του  μικρότερο επιτόκιο και επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής κάτι το οποίο θα δώσει μια σημαντική ανάσα στο ταμείο του Δήμου και θα σημάνει την μείωση των ετήσιων τοκοχρεολύσιων υποχρεώσεων του.
Το οικονομικό αυτό πλεόνασμα θα εξασφαλίσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό στο Δήμο  Λυκόβρυσης- Πεύκης το οποίο έχει ιδιαίτερα μεγάλη ανάγκη για τις υποχρεώσεις του και θα αποδοθεί σε δομές του Δήμου όπως στην πρόνοια, στην καθαριότητα, στις σχολικές μονάδες και σε υπόλοιπες κοινωνικές υπηρεσίες καθιστώντας τον απόλυτα βιώσιμο.

   
"Ελληνοαγγλική Αγωγή" - Συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Πεύκη,  12  Ιανουαρίου 2015
Δελτίο Τύπου

Ακόμη ένα σχολείο παρέδωσε στον Δήμαρχο Λυκόβρυσης - Πεύκης κ. Μαυρίδη Αναστάσιο τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου στο πλαίσιο της εκστρατείας για την συγκέντρωση τροφίμων που έχει οργανώσει ο Δήμος σε όλα τα σχολεία για την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Η “Ελληνοαγγλική Αγωγή” με την βοήθεια του συνόλου  των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων συγκέντρωσαν μια αρκετά μεγάλη ποσότητα τροφίμων για τους συμπολίτες μας. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης κ. Μαυρίδης, τους συνεχάρη  και τους ευχαρίστησε θερμά για την πράξη τους που υποδηλώνει την  μεγαλοψυχία τους, όπως είπε.
Η ανάπτυξη δράσεων και πρωτοβουλιών που στηρίζουν αυτό τον σκοπό, είναι ουσιαστική και υποδηλώνει ότι η Αλληλεγγύη στις μέρες μας είναι ο σημαντικότερος πυλώνας  για την διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.

Γραφείο Τύπου Δημάρχου Λυκόβρυσης - Πεύκης

  • Click to enlarge 120115_1.jpg
  • Click to enlarge 120115_2.jpg
  • Click to enlarge 120115_3.jpg
  • Click to enlarge 120115_4.jpg

   
Συνάντηση με ΔΣ Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης- Πεύκης

Πεύκη,  15 Ιανουαρίου 2015
Δελτίο Τύπου

Με το ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης- Πεύκης συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης κ. Αναστάσιος Μαυρίδης. Η συνάντηση κινήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα ενώ ο Σύλλογος  ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τις δράσεις και τις  εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί αλλά και για τις μελλοντικές. Σε αυτό το πλαίσιο, προσκάλεσαν τον κ. Μαυρίδη στην κοπή της πίτας του Συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18/1/15 στο Πνευματικό κέντρο Λυκόβρυσης στις 18:00 το απόγευμα.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος, ευχαρίστησε τον Σύλλογο για την έντονη δράση του αλλά και την κοινωνική ευαισθησία και  ανιδιοτελή αλληλεγγύη που δείχνει στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Γραφείο Τύπου Δημάρχου Λυκόβρυσης- Πεύκης

  • Click to enlarge 150115.jpg

   
Επίσκεψη της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης στο κατάστημα κράτησης γυναικείων φυλακών Θήβας

Πεύκη, 16 Ιανουαρίου 2015
Δελτίο Τύπου

Η χθεσινή μέρα ήταν μια ημέρα αφιερωμένη στις γυναίκες και απέδειξε ότι η αλληλεγγύη και η προσφορά προς τον συνάνθρωπο στις ημέρες μας είναι η υψηλότερη αξία του ανθρώπινου είδους. Αντιπρόσωποι της κοινωνικής  υπηρεσίας του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης μετά από πρωτοβουλία της εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου κ. Άννας Ασπραδάκη- Καλοζούμη επισκέφτηκαν το κατάστημα κράτησης γυναικείων φυλακών Ελαιώνα Θήβας. Παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος  Λυκόβρυσης κ. Σκαμάκης Χρήστος και η Προϊσταμένη Κοινωνικής πολιτικής και  Πολιτικών Ισότητας Φύλων κ. Τράνακα Στ.
Σκοπός αυτής της προγραμματισμένης από καιρό επίσκεψης ήταν να παραδώσουν στις γυναίκες των φυλακών  ρούχα, παιδικές τροφές και παιχνίδια από την Δημοτική Ιματιοθήκη του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης καθώς οι δημότες έχουν δωρίσει  μεγάλο αριθμό ρούχων και ως προσφορά προς τον συνάνθρωπο αποφασίστηκε η προσφορά κάποιων από αυτά στις  γυναικείες φυλακές που τα έχουν απόλυτη ανάγκη.
Στο κατάστημα κράτησης Θήβας βρίσκονται  420 γυναίκες,11 ανήλικες και 12 βρέφη. Οι ανάγκες αυτών των ανθρώπων είναι τεράστιες καθώς οι ελλείψεις στον ρουχισμό είναι πολλές και κάθε βοήθεια είναι πάντα καλοδεχούμενη.
Οι δράσεις και οι εκστρατείες της Κοινωνικής Υπηρεσίας του  Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης είναι κάθε φορά ουσιαστικές και υποδηλώνουν με τις ευγενικές αυτές χειρονομίες  ότι όπου και αν υπάρχουν συνάνθρωποί μας, είτε είναι ηλικιωμένοι είτε γυναίκες είτε παιδιά, που δυσκολεύονται να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, είτε είναι λιγότερο προνομιούχου από τους συμπολίτες μας θα υπάρχει πάντα κάποιος άνθρωπος δίπλα τους που θα τους σκέφτεται με πράξεις.

Γραφείο Τύπου Δημάρχου Λυκόβρυσης- Πεύκης

  • Click to enlarge 160115_1.jpg
  • Click to enlarge 160115_2.jpg

   

Σελίδα 14 από 14

Κτηματολόγιο


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Πρόγραμμα Εξοικονομώ

Εθνικές Εκλογές Σεπτέμβριος 2015

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 5 Ιουλίου 2015

Ληξιαρχείο

Δημοτική Συγκοινωνία

Συνένευξη του Δημάρχου
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η ιστοσελίδα μας;
 
Εκδηλώσεις
Δεκέμβριος 2016
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Ψηφιακό Σχολείο Του Υπ. Παιδείας δια βίου μάθησης & θρησκευμάτων. Σχολικά Βιβλία 2011-2012

Δημοσίευση Δ.Πράξεων στην ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου

>/tr>

ΟΙ 10 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ
ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
Πρόχειρου Μειοδοτικού Διαγωνισμού
Για την παροχή υπηρεσιών στο πρόγραμμα
"ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016"
Διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»προϋπολογισμού 188.018,39 Ευρώ (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α.).
Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΙΔΕΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
& ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΚΟΙ.Π.Α.Π.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης
προκηρύσσει
πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραφισμένες προσφορές για
προμήθεια ειδών διατροφής 2016-2017
Προκήρυξη για την πρόσληψη δικηγόρου με έμμισθη εντολή
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ
Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι
Την πλήρωση με επιλογή μίας (1) θέσης δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγο με σχέση έμμισθης εντολής με πάγια αντιμισθία στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.
Περίληψη Διακήρυξης Δημόσιου Ανοικτού Ηλεκτρονικού Μειοδοτικού Διαγωνισμού
για την προμήθεια καυσίμων Έτους 2016-2017
Διακήρυξη πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια δομικών υλικών

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό
με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή σε ευρώ
για την "Προμήθεια δομικών υλικών", σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α.
και του Ν.2286/1995, προϋπολογισμού: 29.991,89 ευρώ συμπεριλαμβανόμενου του ΦΠΑ 23%

Αποτελέσματα
της με αριθμό. ΣΟΧ 1/2015 προκήρυξης
για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου
Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης διακηρύσσει επαναληπτικό ανοικτό πλειοδοτικό, φανερό και προφορικό διαγωνισμό για την «Εκμίσθωση κοινοχρήστων χώρων για την τοποθέτηση στεγάστρων στάσεων αναμονής επιβατών (ΟΑΣΑ Δημ Συγκοινωνίας) με σκοπό την προβολή υπαίθριας διαφήμισης»

Ανακοίνωση
Για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, συνολικά δέκα τεσσάρων (14) ατόμων στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος για την υλοποίηση της Πράξης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» του Ν.Π.Δ.Δ. Παιδεία – Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, που εδρεύει στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα
(βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

Διακήρυξη
για την «Εκμίσθωση κοινοχρήστων χώρων για την τοποθέτηση στεγάστρων στάσεων αναμονής επιβατών (ΟΑΣΑ Δημ Συγκοινωνίας) με σκοπό την προβολή υπαίθριας διαφήμισης»

| Περίληψη διακήρυξης |
| Όροι Διακήρυξης |
| Παράρτημα |

Διακήρυξη
για την περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων εντός των ορίων του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης και η μεταφορά τους σε εγκεκριμένο σύστημα συλλογής Οχήματος Τέλους Κύκλου Ζωής (ΟΚΤΖ), με στόχο την πρόληψη δημιουργίας αποβλήτων, αλλά και την ανακύκλωση, επαναχρησιμοποίηση και την περαιτέρω αξιοποίηση αυτών των οχημάτων και των κατασκευαστικών τους στοιχείων.

| Περίληψη διακήρυξης |
| Τεχνική Περιγραφή |
| Όροι διακήρυξης |

Προμήθεια γάλατος
που χορηγούνται σε μόνιμους, δόκιμους, υπαλλήλους των ΟΤΑ
όπως και σε υπαλλήλους με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου, αορίστου ή ορισμένου χρόνου
(ΚΥΑ 53361/06/2-10-2006 ΦΕΚ 1503/Β/11-10-2006).

Περίληψη διακήρυξης
επαναληπτικού πρόχειρου διαγωνισμού
για την προμήθεια γάλακτος του Δήμου και του ΚΟΙΠΑΠ 2015-2016

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
Πρόχειρου επαναληπτικού μειοδοτικού
διαγωνισμού για την προμήθεια γάλακτος
του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΙΛΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΤΙΚΩΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου  για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών, σύμφωνα με το άρθρο 206 Ν. 3584/07, διάρκειας δύο (2) μηνών

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμος Λυκόβρυσης -Πεύκης, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας», Υποέργο 5 της εγκεκριμένης πράξης με τίτλο «Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στα υφιστάμενα δημοτικά κτίρια και υποδομές στη Δημοτική Ενότητα Λυκόβρυσης του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης» - ΟΠΣ 427892, με προϋπολογισμό 169.218,25 ΕΥΡΩ με Φ.Π.Α.23% και αναθεώρηση. Το έργο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής.

Πρακτικό της με αριθμό 4/2015
συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής
Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
2o θέμα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
«ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΔΗΜΟΥ»,
ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ)
ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ: Α.Π. 3183/12.08.2014 (ΑΔΑ: ΩΒ2ΞΝ-7Τ2)
ΚΩΔ. ΟΠΣ 483085

Ανακοίνωση για ανάθεση εργασίας

«Ενεργειακή επιθεώρηση αρχική
- Υποέργο 1 της εγκεκριμένης Πράξης
«Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε υφιστάμενα δημοτικά κτίρια και υποδομές στη Δ.Ε. Λυκόβρυσης του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης» -

Κωδ MIS 427892»

Ανακοίνωση για την ανάθεση εργασίας με τίτλο "Υλοποίηση δράσεων διάδοσης, δικτύωσης και δημοσιότητας/ ενημέρωσης" υποέργο 5 της πράξης με τίτλο "Εξοικονόμηση Ενέργειας Πεύκης"

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
«παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την εκπόνηση χρηματοοικονομικής ανάλυσης του έργου κατασκευής υπόγειου χώρου στάθμευσης στην Πλατεία Πέρου» που εντάσσεται στην εγκεκριμένη πράξη «Τεχνική Βοήθεια Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης», με κωδ. MIS 374180, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2007-2013» με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)»

Τμήμα Σκάκι ΑΟ ΠεύκηςΤμήμα Σκάκι ΑΟ ΠεύκηςΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΣΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΕΥΚΗ

 

ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΟΙ
ΠΕΥΚΗΣ