ΑρχικήΤα Νέα μαςΔελτία ΤύπουΣύνδεσμοιΕπικοινωνία
Κυριακή 13 Μάρτιος 2016
Ανακοίνωση για προμηθεια τροφίμων

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
για την προμήθεια τροφίμων

Το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης προκηρύσσει ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης(σύμφωνα με τις διατάξεις της με αριθμ 11389/1993 απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α.) το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης, επί της εκάστοτε ισχύουσας μέσης τιμής λιανικής πώλησης

περισσότερα

 
Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου
23/12/2011
Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης

περισσότερα

   
Ανακοίνωση για σύναψη σύμβασης

Το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης Παιδεία – Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη (ΚΟΙ.Π.Α.Π.)
Ανακοινώνει
Τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά δύο (2) ιατρών
(παθολόγος, καρδιολόγος με δικαίωμα συνταγογράφησης για ασφαλισμένους στην ΕΟΠΥΥ)

για την κάλυψη αναγκών του ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης που εδρεύει στην οδό Αγ. Βαρβάρας 16 και του ΚΑΠΗ Πεύκης που εδρεύει στην οδό Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄ 15 με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Κάλυψη Αναγκών Δομών Κοινωνικού και Προνοιακού Χαρακτήρα» συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΚΟΙ.Π.Α.Π.
Κωνσταντίνος Νικολιδάκης

Ολόκληρη η Ανακοίνωση

   
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ επισκευή και συντήρηση αυτ/των

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης 1. Προκηρύσει ανοικτό ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με σφραγισμένες προσφορές έπειτα από συμπλήρωση τύπου τιμολογίου προσφοράς της υπηρεσίας και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά για τις εργασίες που περιγράφονται και το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) για τις εργασίες και τα ανταλλακτικά που δεν είναι δυνατό να προβλεφθούν, με αντικείμενο εργασιών την επισκευή και συντήρηση των αυτοκινήτων του Δήμου για το έτος 2011.

Όλη η Περίληψη

   
Ο Δήμος υπερασπίζεται το δάσος Κάσδαγλη
15/12/2011
Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης υπερασπίζεται τον δασικό χαρακτήρα του Δάσους Κάσδαγλη.

περισσότερα

   
Ενισχύεται με 50.000 το Ταμείο Αλληλεγγύης του Δήμου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενισχύεται με 50.000 το Ταμείο Αλληλεγγύης του Δήμου.

01/12/2011
Ενισχύεται με 50.000 το Ταμείο Αλληλεγγύης του Δήμου. Στην οικονομική ενίσχυση αναξιοπαθούντων δημοτών, θα προχωρήσει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης ενόψει και των εορτών. Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να ενισχύσει το Ταμείο Αλληλεγγύης με 50.000 ευρώ, προκειμένου να ανακουφίσει έστω και προσωρινά κάποιους πολίτες, οι οποίοι έχουν άμεση οικονομική ανάγκη. Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί άλλο ένα κρίκο στις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής, να ενισχύσει την κοινωνική πολιτική που ασκεί με στόχο να σταθεί στο πλευρό των δημοτών που πλήττονται βάναυσα στην παρούσα συγκυρία για τη χώρα μας. Ήδη εξασφαλίστηκε το «Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι» που εξυπηρετεί ηλικιωμένους, ΑΜΕΑ και χρήζοντες κοινωνικής μέριμνας, όπως –για πρώτη φορά - το Πρόγραμμα «για την ενίσχυση οικογενειών των Παιδικών Σταθμών» με αποτέλεσμα οι μισές οικογένειες να μην πληρώνουν ούτε ένα ευρώ για τροφεία. Όσοι πολίτες ενδιαφέρονται να ενισχυθούν οικονομικά,μπορούν να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα γραφεία Δημότη προκειμένου να εξετασθούν από την Επιτροπή για «Βοήθεια ατόμων που χρήζουν οικονομικής ενίσχυσης» και η οποία αποτελείται από τον κ. Γ. Ζαφειρόπουλο (Πρόεδρο) και τους κ.κ. Ι. Θεοδωρακόπουλο και Μ. Μαμαλάκη. Υπό την παρούσα διοίκηση του Δήμου τέθηκαν αδιάβλητα και αντικειμενικά κριτήρια καθώς και κανόνες διαφάνειας της συγκεκριμένης επιτροπής ώστε η βοήθεια να δίδεται σε αυτούς που πραγματικά βρίσκονται σε δυσχερή θέση. Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται είναι :

1.Αίτηση
2.Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
3.Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
4.Ε 1
5.Ε 9
6 Πιστοποιητικό αναπηρίας

   
Παγώνουν τα δημοτικά τέλη για την επόμενη χρονιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παγώνουν τα δημοτικά τέλη για την επόμενη χρονιά

01/12/2011
Παγώνουν τα δημοτικά τέλη για την επόμενη χρονιά Το Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης αποφάσισε κατά πλειοψηφία να διατηρήσει στα ίδια επίπεδα τα Δημοτικά Τέλη και για το 2012. Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Φωκιανός υποστηρίζοντας την συγκεκριμένη πρόταση τόνισε ότι « θέλουμε να δείξουμε εμπράκτως την αλληλεγγύη μας προς του Δημότες στους δύσκολους καιρούς που ζούμε ώστε να μην επιβαρυνθούν περαιτέρω αν και ο Δήμος βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση. Θα προκύψει ένα έλλειμμα περίπου 400.000 ευρώ στα οικονομικά του Δήμου το επόμενο έτος ,όμως θα τα βγάλουμε πέρα καθώς βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ένα πρόγραμμα εξορθολογισμού και οικονομιών ευρύτατης κλίμακας. Ως διοίκηση δεν μπορούσαμε να αποδεχθούμε την πρόταση των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου για αύξηση των δημοτικών τελών της τάξεως του 11,8 % καθώς θα ήμασταν ανακόλουθοι με την μέχρι τώρα πολιτική που ασκούμε». Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Παναγιώτης Πανταζής υπογράμμισε ότι «θα τα καταφέρουμε με πολύ μεγάλη προσπάθεια, καθώς ο Δήμος, μας που βρίσκεται υπό επιτήρηση θα πρέπει να παρουσιάσει ισοσκελισμένο προϋπολογισμό, την στιγμή που θα προκύψει απόκλιση 417.000 ευρώ με το «πάγωμα» των δημοτικών τελών». Το πάγωμα των Δημοτικών Τελών υπερψηφίστηκε από τους 15 παρόντες Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας.

   
ΨΗΦΙΣΜΑ για το Ε.Ε.ΤΗ.ΔΕ.

Το Δ.Σ. ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ –ΠΕΥΚΗΣ
ενέκρινε κατά πλειοψηφία το παρακάτω ψήφισμα
για το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Επιφανειών (Ε.Ε.ΤΗ.ΔΕ.)
ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης κατά τη συνεδρίαση της 22/11/2011 ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ: Επισημαίνει ότι μέσα στην περίοδο αυτής της βαρύτατης οικονομικής κρίσης υπάρχουν συμπολίτες μας ιδίως άνεργοι και χαμηλοσυνταξιούχοι που αντικειμενικά αδυνατούν να πληρώσουν το Ειδικό Τέλος ακινήτων που εισπράττεται από τη ΔΕΗ.

περισσότερα

   
Δ.Φωκιανός:Θα στηρίξουμε τους δημότες

Σχετικά με το ειδικό τέλος ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Δημήτρης Φωκιανός δήλωσε τα εξής:

«Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τα ηνία του ενιαίου μας Δήμου προσπαθούμε να είμαστε δίπλα στους δημότες που πλήττονται σκληρότερα από την οικονομική κρίση. Και αυτό, παρά την τραγική οικονομική κατάσταση του Δήμου που παραλάβαμε.

περισσότερα

   
Βραδιά Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης στον Δημήτρη Ψαθά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αφιέρωμα στον Δημήτρη Ψαθά από την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης και τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης - Βραβεία Ψαθά στους συντελεστές της ταινίας "Ζητείται Ψεύτης".

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η αφιερωμένη στον Δημήτρη Ψαθά βραδιά της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, με την προβολή της σύγχρονης κινηματογραφικής μεταφοράς της κωμωδίας «Ζητείται Ψεύτης», παραγωγής 2010.

περισσότερα

   
Παραχώρηση στο Δήμο μας οικοπέδου στο Ο.Τ. 33 (Αποστολοπούλου)

Ενφάνιση φωτόΜέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας και το Δήμο μας, η Δημοτική Αρχή Λυκόβρυσης – Πεύκης εργάζεται συστηματικά και αποτελεσματικά προς όφελος των Δημοτών, κλείνοντας τα αυτιά της στις σειρήνες της δημαγωγίας και του αποπροσανατολισμού. Με το βλέμμα στο μέλλον και μετά από προγραμματισμένες και στοχευμένες ενέργειες, στέφθηκε με επιτυχία η προσπάθεια για την παραχώρηση στο Δήμο μας του οικοπέδου 2 στο Ο.Τ. 33 στην οδό Αποστολοπούλου, για να δημιουργηθεί Βρεφονηπιακός Σταθμός στην Κάτω Πεύκη, ενός έργου απολύτως απαραίτητου και αναγκαίου για τη συγκεκριμένη περιοχή.

περισσότερα

   
ΠΕ.Α.Π.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εμφάνιση ΦωτόΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο (25, 26 & 27 Νοεμβρίου) των θεατρικών παραστάσεων του «ΚΟΥΝΕΝΕ» από τη θεατρική ομάδα Πεύκης του Ν.Π.Δ.Δ. Περιβάλλον-Αθλητισμός-Πολιτισμός (ΠΕ.Α.Π.), που δόθηκαν στα πλαίσια του πρώτου κύκλου του «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ 2011 – 2012», στο Δημοτικό. Η προσέλευση των φίλων του θεάτρου ήταν εντυπωσιακή, παρόλο που το έργο είχε παρουσιαστεί και πάλι το προηγούμενο καλοκαίρι. Αυτό δείχνει αφενός την πολύ καλή δουλειά των συντελεστών της παράστασης, και αφετέρου, τη στήριξη και την αγάπη των συμπολιτών μας στη Θεατρική Ομάδα και το καλό θέατρο που τους προσφέρει. Ο «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2011 – 2012» Θα συνεχιστεί και το επόμενο Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 19:30, με τις Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη.

   
Κηνιματογραφική Λέσχη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τη γαλλική ταινία του Riad Sattouf «Τα Ομορφόπαιδα» (Les Beaux Gosses) την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 στις 7 το βράδυ, συνεχίζονται στο Δημοτικό Θέατρο οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης.

περισσότερα

   
Προγράμματα Επιμόρφωσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μετά το μεγάλο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε για τα προγράμματα επιμόρφωσης του Δήμου μας, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε υπεύθυνα τόσο για την εξέλιξη στο θέμα εκμάθησης Η/Υ,(βασικές δεξιότητες Η/Υ – χρήση και λειτουργία των MIDI και AUDIO SEQUENCER – PHOTOSHOP – ACCESS), όσο και για τις διάφορες εικαστικές και όχι μόνο δραστηριότητες που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν το έτος 2011-2012.

περισσότερα

   
Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης, πιστή στο ραντεβού της με τους σινεφίλ της πόλης μας, ξεκινάει φέτος προβολές ταινιών από τον ελληνικό και παγκόσμιο κινηματογράφο.

 

Συνδιοργάνωση με το Ν.Π.Δ.Δ. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ "ΠΕ.Α.Π." του ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ

περισσότερα

   
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Δ. ΦΩΚΙΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦ. "ΑΜΑΡΥΣΙΑ"

"ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ"

Ο Δηµήτρης Φωκιανός μιλά στην ΑΜΑΡΥΣΙΑ για το χρέος της Λυκόβρυσης - Πεύκης, τονίζοντας ότι το Πρόγραµµα Εξυγίανσης είναι «μoνόδροµος» για τον Δήµο. Παράλληλα, εξηγεί πώς, μέσα σε αυτή τη συγκυρία, υπάρχουν περιθώρια για νέα έργα.

Συνέντευξη στον Θάνο Σταθόπουλο

 Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Δημήτρης Φωκιανός διαθέτει πολύχρονη παρουσία στα αυτοδιοικητικά πράγματα της χώρας. Σήμερα, όμως, ίσως βρίσκεται στην πλέον δυσκολότερη θέση της αυτοδιοικητικής καριέρας του, καθώς κρατά στα χέρια του στο «πηδάλιο» ενός Δήμου που αντιμετωπίζει σωρεία οικονομικών προβλημάτων. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΑΜΑΡΥΣΙΑ ο Δημήτρης Φωκιανός, μεταξύ άλλων, αναλύει το χρέος του ενιαίου Δήμου, αναφέρεται στον τρόπο που διαχειρίστηκε τους οικονομικούς πόρους του πρώην Δήμου Πεύκης ο απελθών δήμαρχoς της πόλης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, εξηγεί γιατί θέλει την ένταξη του Δήμου στο πρόγραμμα εξυγίανσης, αλλά και στέλνει ένα πολιτικό μήνυμα σε όσους επιθυμούν να δουν τη Λυκόβρυση-Πεύκη να κερδίζει το «στοίχημα».

περισσότερα

   
Η ώρα της αλήθειας

Με έλλειμα 7,4 εκ. ο πρ. Δήμος Πεύκης και
πλεόνασμα 2,2 εκ. ο πρ. Δήμος Λυκόβρυσης
στον ενιαίο μας Δήμο

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης είναι πια γνωστό σε όλους ότι βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και δυστυχώς βρίσκεται στη 14η θέση των πιο χρεωμένων ΟΤΑ της χώρας μας με άμεσο τον κίνδυνο να μην μπορεί να εξυπηρετήσει τις λειτουργικές του ανάγκες. Και επειδή τα στοιχεία δεν χωρούν αμφισβήτηση και οι αριθμοί είναι αμείλικτοι παραθέτουμε τους ισολογισμούς των πρώην Δήμων Πεύκης και Λυκόβρυσης μετά από το σχετικό έλεγχο των ορκωτών λογιστών και όπως εγκρίθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο και με τη ψήφο της μείζονος αντιπολίτευσης . Στον ισολογισμό του 2010 ο πρώην Δήμος Πεύκης εμφανίζει έλλειμμα 7.747.538 € όταν οι ζημιές της χρήσης του 2006 (όταν ανέλαβε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή), ανέρχονταν σε 2.134.000. Δηλαδή το ποσό υπερτριπλασιάστηκε κατά την 4ετή θητεία της προηγουμένης δημοτικής αρχής. Όσο αφορά στο Δήμο Λυκόβρυσης ήρθε με πλεόνασμα στον ενιαίο μας Δήμο με 2.294.723

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΘΕΣΕΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ πρ. ΠΕΥΚΗΣ

  Ποσά κλειόμενης χρήσεως 2010 Ποσά προηγούμενης χρήσεως 2009
Καθαρά αποτελέσματα (έλλειμμα) χρήσεως -1.852.122,74  -489.614,11
(-) Υπόλοιπο αποτελεσμάτων (ελλειμμάτων) προηγούμενων χρήσεων  -5.895.416,18 -5.405.802,07
Έλλειμμα εις νέο -7.747.538,92 -5.895.416,18

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2010 πρ. ΔΗΜΟΥ ΠΕΥΚΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΘΕΣΕΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ πρ. ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

Ποσά κλειόμενης χρήσεως 2010 Ποσά προηγούμενης χρήσεως 2009
Καθαρά αποτελέσματα (έλλειμμα/Πλεόνασμα) χρήσεως -242.461,69 971.077,85
(+) Υπόλοιπο αποτελεσμάτων (πλεόνασμα) προηγούμενων χρήσεων 2.534.611,89 1.563.534,04
(+) : Αποθεματικά προς διάθεση 2.572,88 0,00
Πλεόνασμα προς διάθεση 2.294.723,08 2.534.611,89

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2010 πρ. ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

   
ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

Δρομολογήθηκε η δημιουργία Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 27ης Σεπτεμβρίου αποφασίσθηκε η παραχώρηση για πέντε (5) χρόνια του κατά πλήρη κυριότητα του ενιαίου δήμου ιδιόκτητου οικοπέδου στο Ο.Τ. 64 στο υπουργείο Υγείας και Αλληλεγγύης για την κατασκευή Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου.

περισσότερα

   
Εργα στο γήπεδο Πεύκης

Ολοκληρώθηκαν έργα συντήρησης και ανακατασκευής στο Στάδιο Πεύκης.

«Άλλαξε πρόσωπο» το Δημοτικό Στάδιο Πεύκης μετά τα έργα συντήρησης και ανακατασκευής του χλοοτάπητα και της βελτίωσης της ελαστικότητας του με την προσθήκη καουτσούκ.

περισσότερα

   
ΕΚΔΟΣΗ-ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ (ΠΡΟΝΟΙΑΣ)

ΕΚΔΟΣΗ - ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ (ΠΡΟΝΟΙΑΣ)

Για την έκδοση - ανανέωση βιβλιαρίων ανασφάλιστων (Πρόνοιας) οι κάτοικοι του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία (πρώην Συμβουλευτικό Πολυιατρείο) της Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης (Λ. Δημοκρατίας 8 15121 ΠΕΥΚΗ)

Ημέρες και ώρες λειτουργίας :
ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ
ΩΡΑ: από 9:00 έως 13:00

Τηλ. Επικοινωνίας : 2106122730

   
Πρόσκληση για σχέδιο δράσης αειφόρου ενέργειας και εφαρμογή iso50001

Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Λυκόβρυσης - Πεύκης σε συνεργασία με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ) διοργανώνει την πρώτη τεχνική συνάντηση με τους υπευθύνους των Δήμων που θα παρακολουθήσουν το σχεδιασμό του Σχεδίου Δράσης Αειφόρου  Ενέργειας (ΣΔΑΕ) και την εφαρμογή του ISO50001.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Λυκόβρυσης - Πεύκης από τις 09:00 – 15:00 (Ελευθερίου Βενιζέλου 15Α & Ρήγα Φεραίου, Πεύκη). Η εν λόγω συνάντηση θα είναι επίσης κοινή με την πρώτη τεχνική συνάντηση του έργου Mayors in Action, όπου μετέχουν Δήμοι που ήδη έχουν συντάξει τα Σχέδια Δράσης τους και προχωρούν στην υλοποίησή τους.
Στο πρώτο μέρος της συνάντησης θα παρουσιαστεί η εμπειρία εκπόνησης και υλοποίησης του Σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας (ΣΔΑΕ) από τους Δήμους του Mayors in Action και παραδείγματα χρηματοδοτικών εργαλείων υποστήριξης της εφαρμογής ανά την Ευρώπη. Στο δεύτερο μέρος θα γίνει αναφορά στις απαιτήσεις του  προτύπου ISO50001 και στη συλλογή των ενεργειακών δεδομένων που απαιτούνται τόσο από το πρότυπο όσο και από τις προδιαγραφές του ΣΔΑΕ για το Σύμφωνο των Δημάρχων.

   
Μεταφύτευση ελαιόδεντρων από ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ


Πεύκη,18 Φεβρουαρίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης προχώρησε στην μεταφύτευση 14 ελαιόδεντρων σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου. Τα δέντρα αυτά τα παραχώρησε η «ΕΡΓΑ Ο.Σ.Ε. Α.Ε.» σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, μέσω ενός περιβαλλοντικού προγράμματος που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα  από περιοχές που απαλλοτριώνονται για την κατασκευή του Σιδηροδρομικού Δικτύου στο τμήμα Κιάτο – Πάτρα.
Με τον τρόπο αυτό εγκαινιάζεται ένα νέο πρόγραμμα περιβαλλοντικής αξιοποίησης του φυτικού κεφαλαίου των περιοχών που απαλλοτριώνονται για τις ανάγκες του έργου. Επίσης, αποφεύγεται η ανεξέλεγκτη καταστροφή των φυτών ενώ παράλληλα ικανοποιούνται οι ανάγκες για πράσινο του Δήμου  και εξοικονομούνται οικονομικοί πόροι αφού δεν θα διατεθούν κονδύλια για αγορά μεγάλων φυτών.
Ο Δήμος  Λυκόβρυσης- Πεύκης και ο Δήμαρχος Αναστάσιος Μαυρίδης ευχαριστεί θερμά για αυτή την ευγενική χειρονομία.
Στη παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση μπορείτε να παρακολουθήσετε δήλωση του Δημάρχου Λυκόβρυσης- Πεύκης κ. Μαυρίδη Αναστάσιου καθώς και φωτογραφίες από τις μεταφυτεύσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=I6l9Uauq0hA   
Δελτίο Τύπου Προγράμματος Δωρεάν Ψηφιακών Μαστογραφιών

Πεύκη, 23/1/2015
Δελτίο Τύπου Προγράμματος Δωρεάν Ψηφιακών Μαστογραφιών
Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης συμμετείχε στο Πρόγραμμα των Δωρεάν Μαστογραφιών που υλοποιείται με πρωτοβουλία του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων σε συνεργασία με το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και το Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι».
Οι μαστογραφίες διεξήχθησαν στο «Κέντρο Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού»  στην οδό Τίρυνθος 2 στα Άνω Πατήσια σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που διαθέτει ψηφιακό μαστογράφο. Το πρόγραμμα ελέγχει με τη μέθοδο της ψηφιακής μαστογραφίας τον καρκίνο του μαστού πριν εμφανιστούν τα σημάδια του, επαναλαμβάνεται σε κάθε γυναίκα ανά 18 μήνες και προσφέρεται δωρεάν. Απευθύνεται σε γυναίκες 40-69 ετών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Η εξέταση γίνεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 9πμ, ενώ για τα αποτελέσματα της εξέτασης οι γυναίκες ενημερώνονται γραπτώς σε διάστημα 3-4 εβδομάδων μετά τη μαστογραφία. Τονίζεται δε, ότι δεν απευθύνεται σε γυναίκες που πάσχουν ήδη από καρκίνο του μαστού.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Αναστάσιος Μαυρίδης δήλωσε: «Το γραφείο πρόληψης και προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ) διοργάνωσε προληπτικό έλεγχο για τις γυναίκες με δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία. Η ζήτηση για έλεγχο που είχε το γραφείο πρόληψης του Δήμου μας ήταν αρκετά μεγάλη και ήδη εξετάστηκαν 15 γυναίκες. Λόγω της αυξανόμενης συμμετοχής θα συνεχιστούν όλο το έτος τέτοιου είδους δράσεις και ευχαριστούμε θερμά το Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ για την πρωτοβουλία του αλλά και το «Κέντρο Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού»  στα Άνω Πατήσια. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε όλοι ότι η έγκυρη ενημέρωση των πολιτών σε θέματα Υγείας συμβάλει στην έγκαιρη διάγνωση και σίγουρα μπορεί να σώσει ζωές».
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε: «Στηρίζουμε το δικαίωμα όλων στην πρόληψη που είναι και το πιο ουσιαστικό μέσο που έχουμε στη διαφύλαξη της καλής Υγείας. Με τη συμβολή των Δήμων –μελών του Δικτύου αξιοποιούνται Προγράμματα όπως το συγκεκριμένο των Δωρεάν Μαστογραφιών προς όφελος των δημοτών».

   
ευχαριστηρια επιστολη απο το καταστημα κρατησης γυναικειων φυλακων θηβας

Πεύκη, 04 Ιανουαρίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο γραφείο του Δημάρχου Λυκόβρυσης - Πεύκης κ. Μαυρίδη Αναστάσιου έφτασε σήμερα ευχαριστήρια επιστολή από το κατάστημα κράτησης γυναικών στον Ελεώνα Θήβας. Ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης και η αρμόδια κοινωνική λειτουργός του καταστήματος κράτησης μετέφεραν τα συναισθήματα ευγνωμοσύνης, όπως αναφέρουν, των γυναικών και των παιδιών που κρατούνται στο εν λόγω κατάστημα, καθώς δέχτηκαν στις 15-01-2015 επίσκεψη από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου μας όπου τους προσέφεραν είδη ένδυσης, γάλατα, πάνες καθώς και είδη ατομικής υγιεινής. Με ιδιαίτερα ζεστά και τιμητικά λόγια ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και τις αρμόδιες υπηρεσίες για αυτή την ευγενική προσφορά, συμπαράσταση και αρωγή  στην κάλυψη αναγκών των έγκλειστων γυναικών και των παιδιών τους.

Γραφείο Τύπου Δημάρχου
Λυκόβρυσης Πεύκης

   
Απάντηση δήμαρχου στον αντιπεριφερειάρχη κ.καραμέρο

Πεύκη, 06 Ιανουαρίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναφορικά με τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα κ. Καραμέρος σε τοπικό μέσο ενημέρωσης και ανέφερε σχετικά με το όνομα του Δημάρχου Λυκόβρυσης - Πεύκης κ. Μαυρίδη Αναστάσιου ότι απορεί πως δεν μπόρεσε ο Δήμαρχος να ενημερωθεί για την πορεία του έργου της Πύρνας, το οποίο πραγματοποιείται στα όρια του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα κάτωθι.  Ο Δήμαρχος κ. Μαυρίδης αναφέρει ότι: “Ο Δήμος και οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν  ζητήσει με έγγραφα τους τρεις φορές (14681/16-12-2014, 14943/22-12-2014, 1114/29-01-2015) από την Περιφέρεια Αττικής αλλά και από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, σχετικά έγγραφα, στοιχεία όπως και επικυρωμένα αντίγραφα του φακέλου του έργου (τεχνική μελέτη και περιγραφή, μελέτη τροποποίησης του έργου, μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, μελέτη οριοθέτησης και σύμβαση έργου και παράτασης αυτής), τα οποία μέχρι και σήμερα δεν έχουν περιέλθει στις υπηρεσίες του δήμου, παρότι έχουν γίνει επανειλημμένες οχλήσεις και από το γραφείο του Δημάρχου  για την άμεση αποστολή τους. Κατόπιν τούτου, γίνεται σαφές ότι ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης δεν έχει λάβει ουδεμία επίσημη απάντηση για το έργο “Δίκτυο ομβρίων και συλλεκτήρων στο ΟΤΑ Κηφισιάς.””

Επισυνάπτονται τα σχετικά έγγραφα.

Γραφείο Τύπου Δημάρχου
Λυκόβρυσης- Πεύκης

   
Κοπή πίτας συλλόγου εργαζομένων


Πεύκη, 30 Ιανουαρίου 2015
Δελτίο Τύπου

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης κ. Μαυρίδης Αναστάσιος έκοψε σήμερα το μεσημέρι στην κατάμεστη αίθουσα “Μανώλης Αναγνωστάκης” την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα όλων των  Εργαζομένων του Δήμου.
Ο Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε  όλους τους εργαζομένους για την αγαστή συνεργασία τους, δήλωσε ότι τους θεωρεί συνεργάτες του. Ακολούθως ανέφερε ότι, αποτελούν ο καθένας από τη μεριά του αναπόσπαστο κομμάτι μιας σπουδαίας συλλογικής προσπάθειας που γίνεται από όλο τον Δήμο προς όφελος των συνανθρώπων μας. Όπως συμβαίνει και σε μια οικογένεια, όπως είπε, όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου αποτελούν μέλη της, όπου ακόμα και αν υπάρχουν διαφωνίες υπάρχει πάντα σεβασμός και αλληλοκατανόηση.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν φυσικά όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου προς τιμήν των οποίων έγινε η εκδήλωση, ο πρώην Δήμαρχος κ. Φωκιανός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικολιδάκης, οι αντιδήμαρχοι κ. Πανταζής, κ. Σκαμάκης, κ. Παπανικολάου, κ. Φωτίδης, κ. Κατραμάδος, η πρόεδρος του ΠΕΑΠ κ. Σταυράκη- Πατούλη, η αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ κ. Μαμαλάκη, αρχηγοί και εκπρόσωποι των λοιπών παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι   και πλήθος κόσμου από όλες τις υπηρεσίες και τα νομικά πρόσωπα του Δήμου.

Γραφείο Τύπου Δημάρχου
Λυκόβρυσης- Πεύκης

   
Ευχαρτήρια επιστολή Δημάρχου για χορηγίες

Πεύκη, 30 Ιανουαρίου 2015
Δελτίο Τύπου

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης κ. Μαυρίδης Αναστάσιος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στα Super Market AB Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης, τις εταιρείες Κατσής - Flocafe Πεύκης,  Agrino, τα αρτοποιεία Βενέτης Λυκόβρυσης και Πεύκης, όπως επίσης και το κρεοπωλείο Νιώτης καθώς με τις χορηγίες τους κάλυψαν τις ανάγκες σίτισης των Εφορευτικών Επιτροπών όλων των εκλογικών κέντρων του Δήμου κατά την ημέρα των βουλευτικών εκλογών την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015.

Γραφείο Τύπου Δημάρχου
Λυκόβρυσης- Πεύκης

   
Συνάντηση Δημάρχου με Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων

Πεύκη, 23 Ιανουαρίου 2015
Δελτίο Τύπου

Χωρίς να χάνεται πολύτιμος χρόνος για το θέμα της αναχρηματοδότησης των Δανείων του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης ο Δήμαρχος  κ. Μαυρίδης Αναστάσιος συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤΠΔ) με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Τ.Π.Δ. κ. Αλέξανδρο Κρητικό και τον Διευθυντή χορήγησης δανείων κ. Κουλτούκη Γεώργιο.
Το Τ.Π.Δ. είχε στείλει νωρίτερα εγγράφως ενημερωτικό σημείωμα στον  Δήμο στο οποίο αναφέρονται τα  επιτόκια του δανείου και ο χρόνος επιμήκυνσης των δανειακών υποχρεώσεων  του Δήμου απέναντι στο Τ.Π.Δ.
Από τη συζήτηση του Δημάρχου, η οποία κινήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, έγινε σαφές ότι ο Δήμος ζητάει με πρόταση του  μικρότερο επιτόκιο και επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής κάτι το οποίο θα δώσει μια σημαντική ανάσα στο ταμείο του Δήμου και θα σημάνει την μείωση των ετήσιων τοκοχρεολύσιων υποχρεώσεων του.
Το οικονομικό αυτό πλεόνασμα θα εξασφαλίσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό στο Δήμο  Λυκόβρυσης- Πεύκης το οποίο έχει ιδιαίτερα μεγάλη ανάγκη για τις υποχρεώσεις του και θα αποδοθεί σε δομές του Δήμου όπως στην πρόνοια, στην καθαριότητα, στις σχολικές μονάδες και σε υπόλοιπες κοινωνικές υπηρεσίες καθιστώντας τον απόλυτα βιώσιμο.

   
"Ελληνοαγγλική Αγωγή" - Συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Πεύκη,  12  Ιανουαρίου 2015
Δελτίο Τύπου

Ακόμη ένα σχολείο παρέδωσε στον Δήμαρχο Λυκόβρυσης - Πεύκης κ. Μαυρίδη Αναστάσιο τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου στο πλαίσιο της εκστρατείας για την συγκέντρωση τροφίμων που έχει οργανώσει ο Δήμος σε όλα τα σχολεία για την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Η “Ελληνοαγγλική Αγωγή” με την βοήθεια του συνόλου  των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων συγκέντρωσαν μια αρκετά μεγάλη ποσότητα τροφίμων για τους συμπολίτες μας. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης κ. Μαυρίδης, τους συνεχάρη  και τους ευχαρίστησε θερμά για την πράξη τους που υποδηλώνει την  μεγαλοψυχία τους, όπως είπε.
Η ανάπτυξη δράσεων και πρωτοβουλιών που στηρίζουν αυτό τον σκοπό, είναι ουσιαστική και υποδηλώνει ότι η Αλληλεγγύη στις μέρες μας είναι ο σημαντικότερος πυλώνας  για την διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.

Γραφείο Τύπου Δημάρχου Λυκόβρυσης - Πεύκης

  • Click to enlarge 120115_1.jpg
  • Click to enlarge 120115_2.jpg
  • Click to enlarge 120115_3.jpg
  • Click to enlarge 120115_4.jpg

   
Συνάντηση με ΔΣ Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης- Πεύκης

Πεύκη,  15 Ιανουαρίου 2015
Δελτίο Τύπου

Με το ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης- Πεύκης συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης κ. Αναστάσιος Μαυρίδης. Η συνάντηση κινήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα ενώ ο Σύλλογος  ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τις δράσεις και τις  εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί αλλά και για τις μελλοντικές. Σε αυτό το πλαίσιο, προσκάλεσαν τον κ. Μαυρίδη στην κοπή της πίτας του Συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18/1/15 στο Πνευματικό κέντρο Λυκόβρυσης στις 18:00 το απόγευμα.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος, ευχαρίστησε τον Σύλλογο για την έντονη δράση του αλλά και την κοινωνική ευαισθησία και  ανιδιοτελή αλληλεγγύη που δείχνει στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Γραφείο Τύπου Δημάρχου Λυκόβρυσης- Πεύκης

  • Click to enlarge 150115.jpg

   
Επίσκεψη της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης στο κατάστημα κράτησης γυναικείων φυλακών Θήβας

Πεύκη, 16 Ιανουαρίου 2015
Δελτίο Τύπου

Η χθεσινή μέρα ήταν μια ημέρα αφιερωμένη στις γυναίκες και απέδειξε ότι η αλληλεγγύη και η προσφορά προς τον συνάνθρωπο στις ημέρες μας είναι η υψηλότερη αξία του ανθρώπινου είδους. Αντιπρόσωποι της κοινωνικής  υπηρεσίας του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης μετά από πρωτοβουλία της εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου κ. Άννας Ασπραδάκη- Καλοζούμη επισκέφτηκαν το κατάστημα κράτησης γυναικείων φυλακών Ελαιώνα Θήβας. Παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος  Λυκόβρυσης κ. Σκαμάκης Χρήστος και η Προϊσταμένη Κοινωνικής πολιτικής και  Πολιτικών Ισότητας Φύλων κ. Τράνακα Στ.
Σκοπός αυτής της προγραμματισμένης από καιρό επίσκεψης ήταν να παραδώσουν στις γυναίκες των φυλακών  ρούχα, παιδικές τροφές και παιχνίδια από την Δημοτική Ιματιοθήκη του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης καθώς οι δημότες έχουν δωρίσει  μεγάλο αριθμό ρούχων και ως προσφορά προς τον συνάνθρωπο αποφασίστηκε η προσφορά κάποιων από αυτά στις  γυναικείες φυλακές που τα έχουν απόλυτη ανάγκη.
Στο κατάστημα κράτησης Θήβας βρίσκονται  420 γυναίκες,11 ανήλικες και 12 βρέφη. Οι ανάγκες αυτών των ανθρώπων είναι τεράστιες καθώς οι ελλείψεις στον ρουχισμό είναι πολλές και κάθε βοήθεια είναι πάντα καλοδεχούμενη.
Οι δράσεις και οι εκστρατείες της Κοινωνικής Υπηρεσίας του  Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης είναι κάθε φορά ουσιαστικές και υποδηλώνουν με τις ευγενικές αυτές χειρονομίες  ότι όπου και αν υπάρχουν συνάνθρωποί μας, είτε είναι ηλικιωμένοι είτε γυναίκες είτε παιδιά, που δυσκολεύονται να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, είτε είναι λιγότερο προνομιούχου από τους συμπολίτες μας θα υπάρχει πάντα κάποιος άνθρωπος δίπλα τους που θα τους σκέφτεται με πράξεις.

Γραφείο Τύπου Δημάρχου Λυκόβρυσης- Πεύκης

  • Click to enlarge 160115_1.jpg
  • Click to enlarge 160115_2.jpg

   

Σελίδα 12 από 12

Λαική Αγορά

Πρόγραμμα Εξοικονομώ

Εθνικές Εκλογές Σεπτέμβριος 2015

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 5 Ιουλίου 2015

Ληξιαρχείο

Δημοτική Συγκοινωνία

Συνένευξη του Δημάρχου
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η ιστοσελίδα μας;
 
Εκδηλώσεις
Μάρτιος 2016
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
29 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Ψηφιακό Σχολείο Του Υπ. Παιδείας δια βίου μάθησης & θρησκευμάτων. Σχολικά Βιβλία 2011-2012

Δημοσίευση Δ.Πράξεων στην ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου

>/tr>

ΟΙ 10 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ
ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Περίληψη Διακήρυξης Δημόσιου Ανοικτού Ηλεκτρονικού Μειοδοτικού Διαγωνισμού
για την προμήθεια καυσίμων Έτους 2016-2017
Διακήρυξη πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια δομικών υλικών

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό
με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή σε ευρώ
για την "Προμήθεια δομικών υλικών", σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α.
και του Ν.2286/1995, προϋπολογισμού: 29.991,89 ευρώ συμπεριλαμβανόμενου του ΦΠΑ 23%

Αποτελέσματα
της με αριθμό. ΣΟΧ 1/2015 προκήρυξης
για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου
Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης διακηρύσσει επαναληπτικό ανοικτό πλειοδοτικό, φανερό και προφορικό διαγωνισμό για την «Εκμίσθωση κοινοχρήστων χώρων για την τοποθέτηση στεγάστρων στάσεων αναμονής επιβατών (ΟΑΣΑ Δημ Συγκοινωνίας) με σκοπό την προβολή υπαίθριας διαφήμισης»

Ανακοίνωση
Για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, συνολικά δέκα τεσσάρων (14) ατόμων στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος για την υλοποίηση της Πράξης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» του Ν.Π.Δ.Δ. Παιδεία – Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, που εδρεύει στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα
(βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

Διακήρυξη
για την «Εκμίσθωση κοινοχρήστων χώρων για την τοποθέτηση στεγάστρων στάσεων αναμονής επιβατών (ΟΑΣΑ Δημ Συγκοινωνίας) με σκοπό την προβολή υπαίθριας διαφήμισης»

| Περίληψη διακήρυξης |
| Όροι Διακήρυξης |
| Παράρτημα |

Διακήρυξη
για την περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων εντός των ορίων του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης και η μεταφορά τους σε εγκεκριμένο σύστημα συλλογής Οχήματος Τέλους Κύκλου Ζωής (ΟΚΤΖ), με στόχο την πρόληψη δημιουργίας αποβλήτων, αλλά και την ανακύκλωση, επαναχρησιμοποίηση και την περαιτέρω αξιοποίηση αυτών των οχημάτων και των κατασκευαστικών τους στοιχείων.

| Περίληψη διακήρυξης |
| Τεχνική Περιγραφή |
| Όροι διακήρυξης |

Προμήθεια γάλατος
που χορηγούνται σε μόνιμους, δόκιμους, υπαλλήλους των ΟΤΑ
όπως και σε υπαλλήλους με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου, αορίστου ή ορισμένου χρόνου
(ΚΥΑ 53361/06/2-10-2006 ΦΕΚ 1503/Β/11-10-2006).

Περίληψη διακήρυξης
επαναληπτικού πρόχειρου διαγωνισμού
για την προμήθεια γάλακτος του Δήμου και του ΚΟΙΠΑΠ 2015-2016

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
Πρόχειρου επαναληπτικού μειοδοτικού
διαγωνισμού για την προμήθεια γάλακτος
του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΙΛΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΤΙΚΩΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου  για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών, σύμφωνα με το άρθρο 206 Ν. 3584/07, διάρκειας δύο (2) μηνών

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμος Λυκόβρυσης -Πεύκης, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας», Υποέργο 5 της εγκεκριμένης πράξης με τίτλο «Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στα υφιστάμενα δημοτικά κτίρια και υποδομές στη Δημοτική Ενότητα Λυκόβρυσης του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης» - ΟΠΣ 427892, με προϋπολογισμό 169.218,25 ΕΥΡΩ με Φ.Π.Α.23% και αναθεώρηση. Το έργο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής.

Πρακτικό της με αριθμό 4/2015
συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής
Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
2o θέμα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
«ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΔΗΜΟΥ»,
ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ)
ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ: Α.Π. 3183/12.08.2014 (ΑΔΑ: ΩΒ2ΞΝ-7Τ2)
ΚΩΔ. ΟΠΣ 483085

Ανακοίνωση για ανάθεση εργασίας

«Ενεργειακή επιθεώρηση αρχική
- Υποέργο 1 της εγκεκριμένης Πράξης
«Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε υφιστάμενα δημοτικά κτίρια και υποδομές στη Δ.Ε. Λυκόβρυσης του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης» -

Κωδ MIS 427892»

Ανακοίνωση για την ανάθεση εργασίας με τίτλο "Υλοποίηση δράσεων διάδοσης, δικτύωσης και δημοσιότητας/ ενημέρωσης" υποέργο 5 της πράξης με τίτλο "Εξοικονόμηση Ενέργειας Πεύκης"

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
«παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την εκπόνηση χρηματοοικονομικής ανάλυσης του έργου κατασκευής υπόγειου χώρου στάθμευσης στην Πλατεία Πέρου» που εντάσσεται στην εγκεκριμένη πράξη «Τεχνική Βοήθεια Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης», με κωδ. MIS 374180, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2007-2013» με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)»

Τμήμα Σκάκι ΑΟ ΠεύκηςΤμήμα Σκάκι ΑΟ ΠεύκηςΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΣΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΕΥΚΗ

 

ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΟΙ
ΠΕΥΚΗΣ